Deviza VOGUE OUTLET este dezvoltarea continuă, ridicarea standardelor de calitate și respectarea exigențelor și nevoii de nou exprimată de clienții noștri.

Prin magazinele noastre, clienții au garanția calității, autenticitatea produselor oferite, fiind totodată în ton cu cele mai noi tendințe în materie de vestimentație.

Pagina electronică vogueoutlet.ro elimină practic orice barieră de ordin geografic, printr-un sistem rapid și eficient de comenzi online.

Politica companiei noastre în ce privește noțiunea de OUTLET vizează o selecție riguroasă a produselor și colaborarea cu furnizori capabili să satisfacă un nivel ridicat de calitate al produselor.

Totodată, în accepțiunea noastră, stocurile Outlet nu reprezintă neapărat stocuri sau colecții de produse vechi, echipa VOGUE OUTLET reușind să procure colecții actuale ale diferitor producători internaționali.

Din acest punct de vedere, vizitatorii și cumpărătorii magazinelor VOGUE OUTLET beneficiază de o gamă întreagă de avantaje, cum ar fi:

* produse 100% ORIGINALE;

* calitatea garantată a produselor, posibilă prin selecția riguroasă atât a mărfurilor expuse cât și a furnizorilor;

* exclusivitatea produselor oferite de noi în regim outlet;

* prețuri mult mai avantajoase decât cele ale producătorilor mărcilor;

* transparența totală în actul de comerț, atât online, cât și la magazinele fizice; astfel, clienții au posibilitatea de a verifica online absolut orice produs al nostru, obținând informații complete cu privire la proveniență, prețurile practicate de producători sau compoziția materialelor;

* profesionalism și corectitudine în relația cu clienții;

* acordarea de facilități și bonusuri de fidelizare.

 

Pentru orice sugestii, propuneri de parteneriate sau întrebări legate de produsele comercializate de VOGUE OUTLET, vă stăm la dispoziție la sediul nostru din Calea Chișinăului, nr:26

Pentru alte informații vă rugăm să ne contactați