Colecția Toamna 2016 prezentată de Chanel la săptămâna modei de la Paris poate fi ușor etichetată ca fiind unul dintre cele mai memorabile spectacole pe care le-am văzut pe parcursul lunii de modă.

Dacă ați ratat prezentarea, trebuie măcar să rețineți câteva aspecte esențiale:

  1. Printurile pot fi combinate

Chanel a luat o pagină din cartea Dianei von Fustenberg și a amestecat aceste printuri îndrăznețe. Uită tot ce ai auzit vreodată despre printuri, pentru că, în accepțiunea Chanel, ele pot fi combinate.

Printurile pot fi combinate

2. Nu poți avea niciodată prea multe accesorii

Renunță la bijuteriile sofisticate, pentru că cele grosolane sunt acum la modă. Colecția Chanel Toamna 2016 a fost supra-accesorizată în cel mai bun mod posibil cu o multitudine de piese atractive, puse împreună, pentru a crea un aspect copleșitor.

Nu poți avea niciodată prea multe accesorii

3. Culorile cu cât mai curajoase, cu atât mai bine

Cine a spus că nu poți purta roz din cap până în picioare. Chanel este cu totul de acord!

Culorile cu cât mai curajoase, cu atât mai bine

4. Pălăria poate fi și geantă

Câteva dintre ținute au fost accesorizate cu pălării melon, dar nu stilul pălăriilor au atras atenția publicului. Mulți au fost intrigați de curelușele care atârnau pe lângă ureche, astfel încât pălăria să poată fi cărată ușor, la nevoie.

Pălăria poate fi și geantă

5. Mănușile

Această colecție a adus o schimbare chic unui stil clasic: mănuși de motociclist. Fie că preferi stilul fără degete, fie că preferi stilul complet închis, Chanel a dovedit că ele pot fi foarte la modă.

Mănușile

6. Șireturile la gleznă sunt cea mai nouă tendință în materie de încălțăminte

Aproape toate ținutele au fost accesorizate cu cizme până la genunchi, cu șireturi la gleznă. Chiar dacă aproape toate modelele au purtat negru, cizmele au fost denim sau roz.

960x0 (5)960x0 (6)