Disponibilitate: Sold out
Cod produs: V4981
850,00 RON 559,99 RON

INFORMAȚII LIVRARE

Acest produs poate fi livrat în 24 de ore

GHETE DR MARTENS ZUMA HIKER DIN PIELE NATURALA:

- fabricate din materiale de calitate premium, specifica brandului

- model cu talpa inalta cusuta pentru extra rezistenta

- se incheie cu siret

- inaltimea totala este de 16 cm din care talpa are o inaltime de 4 cm

- la spate au cusute inele pentru a face incaltarea mai usoara

- articol unic

- marimea eu38 masoara in interior 24 cm

PRODUS 100% ORIGINAL

PRODUS PREMIUM

Material EXTERIOR: 100% PIELE NATURALA; INTERIOR: TEXTIL + PIELE NATURALA; TALPA: CAUCIUC SUPERIOR

Scrieți propria recenzie

Recenzați:GHETE DR MARTENS ZUMA HIKER DIN PIELE NATURALA

DR. MARTENS

Conceptul brandul DR. MARTENS a luat naștere după un accident la ski, când un doctor german, pe numele sau, Klaus Martens, devine intrigat de faptul că încălțămintea de pe piață nu oferă suportul și siguranța gleznei. S-a decis astfel să creeze un model de ghete alternative, cu o construcție anatomică, un model ce semăna perfect cu ghetele militare ale vremii, însă cu o piele mai moale și mai fină, pentru extra confort.

Inovația sa este reprezentată însă, de reinventarea tălpii cizmelor, ghetelor, bocancilor și pantofilor prin faptul că în loc de cauciucul masiv, brut și tare, a gândit un nou sistem pe bază de celule interioare de aer al căror scop este de a prelua și atenua forța de impact în timpul mersului, fără a afecta rezistența încălțămintei.

Noua tehnologie AirWair a fost remarcabilă prin simplitatea ei și este folosită de zeci de ani în fiecare pereche de încălțăminte Dr Martens.

Ce a început drept o soluție pentru siguranța gleznei piciorului a devenit în scurt timp o modă.

Dr. Martens face ceea ce știe cel mai bine: încălțăminte rezistentă, de calitate superioară, pe care o condimentează cu un design trendy. La început, ghetele militărești pentru soldați create de doctorul german Klaus Martens s-au transformat ulterior în adevărate piese de colecție, ghete fashion ce au drept vârf  modelul de ghete Martens 1460, model al cărui nume derivă din data lansării acestuia în fabrica britanică din Northampton, pe 1 Aprile 1960. Deși inițial acest model Dr. Martens a avut drept scop crearea unei perechi de ghete de lucru, deosebit de practice și sigure pentru glezne,  Dr. Martens 1460 Boot a avut un real succes în lumea modei.