Disponibilitate: Sold out
Cod produs: V5887
550,00 RON 299,99 RON

INFORMAȚII LIVRARE

Acest produs poate fi livrat în 24 de ore

TENISI LACOSTE TALOIRE 6 NEGRI DIN PIELE NATURALA

- fabricati din mix de piele naturala si piele intoarsa

- talpa este realizata din cauciuc flexibil

- model sport, dar ideal de purtat la o tinuta casual

- logo-ul brandului este brodat la spatele pantofilor

- se incheie cu siret

- articol unic

- marimea eu43 masoara in interior 29 cm

PRODUS 100% ORIGINAL

Material EXTERIOR: 100% PIELE NATURALA; INTERIOR: TEXTIL; TALPA: ALTE MATERIALE

Scrieți propria recenzie

Recenzați:TENISI LACOSTE TALOIRE 6 NEGRI DIN PIELE NATURALA

LACOSTE

Născut într-o familie bogată din Paris, în 1904, Jean Rene Lacoste este mai cunoscut astăzi pentru moștenirea lăsată modei decât pentru realizările sale de pe terenul de tenis, și nu pentru că nu a fost un bun jucător, ba dimpotrivă, a fost unul excelent, ci datorită succesului enorm al brandului creat de el încă de la sfârăitul anilor '20. În loc să inventeze lovituri noi, Lacoste a inventat un nou cod vestimentar pentru unul dintre cele mai conservatoare sporturi ale lumii.
Între timp, a câștigat aproape tot ce se putea câștiga din tenis și mulți glumesc spunând că a făcut-o doar pentru a-și promova tricourile polo cu care intra pe terenul de joc.

Brandul LACOSTE a apărut în 1933, când René Lacoste a înlocuit cămășile tradiționale cu ceea ce a devenit cunoscută drept “cămașa polo LACOSTE”.

75 de ani mai târziu, LACOSTE a devenit un brand de lux, ce combină eleganța și confortul.
Stilul LACOSTE se regăsește, astăzi, în colecțiile vestimentare ample, precum și gamele de încălțăminte, parfumuri, produse din piele, ceasuri, curele, textile pentru casă, accesorii pentru telefonul mobil și bijuterii. La baza succesului său stau valorile esențiale ale autenticității, performanței și eleganței.

Designul său de înaltă clasă este mereu în pas cu tendințele, reinterpretând periodic piesele sale emblematice. Însă, totodată, rămâne loial originilor sale sportive. Astfel, este simbolul stilului elegant, relaxat.

Spiritul fondatorului său se face simțit în fiecare colecție, ce inspiră o viziune optimistă asupra vieții, reflectată în siluetele clasice, confortabile, cu accente contemporane. Reinterpretate în fiecare sezon, faimoasele creații păstrează autenticitatea moștenirii Lacoste.